Skip to main content

Stijgende woningprijzen?
Benut de beschikbare ruimte optimaal.
Denk aan kelderrenovatie!

De woningprijzen kenden de laatste jaren een historische stijging. Volgens een recente studie aan de KU Leuven stegen de prijzen van woningen zelfs 4 maal sneller dan de inflatie. Het wordt dan ook alsmaar belangrijker om de aanwezige ruimtes optimaal te benutten. Dat de zolder een interessante ruimte kan vormen is reeds gekend bij de Vlamingen. Toch is er een ruimte die vandaag de dag nog steeds zwaar wordt onderschat: de kelderruimte!

Kelders worden bij ons nog te vaak aanzien als vuile, vieze en vochtige ruimtes die enkel als stockageruimte kunnen gebruikt worden. Niets is minder waar! Denken we maar aan de gigantische bioscoop of de geheel ingerichte fitnessruimtes bij onze buren over zee. Wanneer we aan Groot-Brittannië denken, dan is de link met gure en natte weersomstandigheden nooit ver weg. Toch vormen zij de referentie als het gaat om kelderrenovatie of keldersaneringen. Enkele jaren geleden door de enorme prijsstijgingen van woningen in de grootsteden zagen zij zich genoodzaakt om inventief om te gaan met de beschikbare ruimtes. Dit resulteerde in vele prachtige voorbeelden van mogelijke bestemmingen voor kelderruimtes. Denken we maar aan de fitness- en hobbyruimtes, bureaus, speel- en slaapkamers, maar ook aan de ondergrondse keukens en zelfs badkamers.

Ook bij ons kent de kelderrenovatie stilaan zijn opgang. ADG Enterprises BV vormt dé referentie in België betreffende kelderrenovaties. Onze kennis, open visie en ervaring zorgen ervoor dat wij de ideale partner op het vlak van kelderrenovaties. Zelfs de vuilste en natste kelders kunnen zij vaak vrij eenvoudig omtoveren naar interessante en leefbare ruimtes.

Het omvormen van een kelder naar een bruikbare ruimte biedt heel wat voordelen:

  • Geen bouwvergunning nodig
  • Snelle uitvoering zonder weersafhankelijk te zijn
  • Weinig tot geen kap- en breekwerk
  • 100% droge afwerking mogelijk
  • Geen condensproblemen of vuile geurtjes meer
  • Afwerking van vloer, wanden, plafonds kan geheel naar keuze
  • Tal van mogelijke bestemmingen van bureau over keuken tot fitnessruimte

Wilt u uw vuile natte kelder terug ‘gezond’ maken of heeft u interesse in kelderrenovatie, neem dan zeker contact met ons op!

CONTACTEER ONS

Vocht in uw woning?

Contacteer de vochtspecialist

Website door: Buro 86

ADG de vochtspecialist

A: Kasteelstraat 49
9820 Merelbeke

BTW: BE 0846.513.654

Lees hier ons privacybeleid

30 jaar garantie

ADG de vochtspecialist geeft tot 30 jaar garantie op uitgevoerde projecten. Op deze manier zetten we niet alleen onze kwalitatieve aanpak kracht bij maar kunnen onze klanten ook op beide oren slapen.

Contacteer ons