Skip to main content

Gevelbehandeling
nodig?

Bel ons: 0492 204 204

Vocht in huis of kelder?

ADG de vochtspecialist is een gevestigde waarde in het analyseren en oplossen van vocht-, condensatie- en schimmelproblemen. Als specialist in vochtproblemen kunnen wij u meerdere oplossingen aanbieden, telkens op maat van uw woning.

Gevelisolatie houdt vocht buiten!

Na het reinigen van de muren worden deze behandeld met Stormdry. Dit is een beschermende créme die is opgebouwd uit zorgvuldige gekozen silanen en siloxanen die de poriën van het metselwerk bedekken waardoor een waterafstotende siliconenmatrix ontstaat. Stormdry beschermt niet alleen tegen doorslaand vocht, maar zorgt eveneens voor het behoud van het thermisch vermogen van de spouwmuurisolatie. Het zorgt ook voor een verbetering van de thermische weerstand alsook de weerstand van het metselwerk tegen overstromingen.

Behandeling

  • Impregmeren
  • Gevelrenovatie dmv siliconenharspleister/crépi of steenstrips

Impregneren

Welk type behandeling gehanteerd wordt, is afhankelijk van de staat waarin de gevel zich bevindt. Is er sprake van doorslaand vocht dan kunnen we de muren, na een grondige reiniging, gaan impregneren. Is de gevel in die mate aangetast dat impregneren niet tot de mogelijkheden behoort dan zijn er nog 2 andere mogelijkheden. Na het waterdicht maken van de gevel kan deze worden afgewerkt met door middel van een siliconenharspleister of steenstrips.

Gevelrenovatie dmv siliconenharspleister/crépi of steenstrips

Voor aanvang van de eigenlijke bezetting dient het te bezetten geveloppervlak gereinigd te worden. Bij een geschilderde gevel moeten alle verfresten verwijderd worden. Een kunsthars gebonden gevelpleister wordt meestal in drie lagen aangebracht. Eerst wordt de basislaag (basispleister) aangebracht. Vervolgens brengt men een hechtingslaag aan om tot slot af te werken met de uiteindelijke siliconencrepi. De sierpleister wordt manueel of op mechanische aangebracht op de gevel. Op de plaatsen waar het pleisterwerk aansluit bij ramen en deuren brengt men een passende siliconenkit aan zodat eventuele naden netjes worden afgedicht.

ADG de vochtspecialist is al jaren dé partner voor al wie kampt met vochtproblemen in zijn woning.

Contacteer ons

Onze troeven

  • Jarenlange ervaring én kennis
  • Echte vakmensen met passie voor hun job
  • 30 jaar effectieve garantie op onze projecten
  • Steeds een oplossing op maat van de problematiek
  • Topkwaliteit tegen de beste prijs

Vocht in uw woning?

Contacteer de vochtspecialist

Website door: Buro 86

ADG de vochtspecialist

A: Kasteelstraat 49    A: Nieuwhuizenstraat 9
9820 Merelbeke               8790 Waregem

BTW: BE 0846.513.654

Lees hier ons privacybeleid en cookiebeleid

30 jaar garantie

ADG de vochtspecialist geeft tot 30 jaar garantie op uitgevoerde projecten. Op deze manier zetten we niet alleen onze kwalitatieve aanpak kracht bij maar kunnen onze klanten ook op beide oren slapen.

Contacteer ons