Skip to main content

Plaatsgebrek? Denk aan uw kelder!

Een kelder vormt een vieze en vuile ruimte. Dat dachten deze mensen ook! Tot ze hun moed bij elkaar raapten en naar een oplossing zochten om in eerste instantie de vochtproblemen en de schimmelproblematiek aan te pakken. Na ons eerste bezoek waarin we in eerste instantie de vochtproblemen zouden aanpakken, zagen deze eigenaars dat er weldegelijk potentieel zat in hun kelderruimte. In plaats van deze kelder stiefmoederlijk te behandelen begonnen ze plannen te maken en ontdekten ze de mogelijkheden.

Waar deze kelder vroeger een onbruikbare ruimte vormde waar schimmels welig tierden en grondwater makkelijk zijn weg naar binnen vond; een ruimte waar mevrouw des huizes nooit in kwam en meneer de tijd ter plaatse liefst tot een minimum beperkte, herbergt diezelfde kelder vandaag de dag een wasruimte, een mooie polyvalente ruimte, een wijnkelder én een nette technische ruimte. Dit alles in één.

In de eerste fase werd de keldervloer onder handen genomen. Vervolgens werden de keldermuren behandeld en tenslotte werd er een ventilatie-unit geplaatst om de luchtvochtigheidsgraad te reguleren. Door deze vrij eenvoudige ingrepen kan deze kelder

op heden gebruik worden voor tal van doeleinden. Naast een mooie wasruimte waarin een wastafel, wasmachine en droogkast staan, is het voornamelijk de polyvalante ruimte die in het oog springt. Deze doet dienst als cinema-zaaltje, speelhoek voor de kinderen, leeshoek tot zelfs een ontvangstruimte voor vrienden. Tevens werden er ook inbouwkasten gemaakt waardoor er tal van spullen in de kelder liggen opgeborgen.

Enkele sfeerbeelden van tijdens en na de werken

Wilt u uw vuile natte kelder terug ‘gezond’ maken of heeft u interesse in kelderrenovatie, neem dan zeker contact met ons op!

CONTACTEER ONS

Vocht in uw woning?

Contacteer de vochtspecialist

Website door: Buro 86

ADG de vochtspecialist

A: Kasteelstraat 49
9820 Merelbeke

BTW: BE 0846.513.654

Lees hier ons privacybeleid

30 jaar garantie

ADG de vochtspecialist geeft tot 30 jaar garantie op uitgevoerde projecten. Op deze manier zetten we niet alleen onze kwalitatieve aanpak kracht bij maar kunnen onze klanten ook op beide oren slapen.

Contacteer ons