Skip to main content

Vochtige muren te Roeselare

Dit jong gezin kocht hun woning minder dan een jaar geleden. Tijdens de eerste wintermaanden hadden ze reeds een vermoeden dat er ‘iets mis was’ met de muren. Toen ze hiervoor contact opnamen met de makelaar was dit volgens hem te wijten aan het uitdrogen van de vernieuwde verflagen. Tijdens de zomermaanden werden deze problemen visueel alsmaar duidelijker.

Analyse door de vochtspecialist: opstijgend vocht slechts één van de oorzaken

Op aanraden van vrienden werden wij door deze klanten gecontacteerd om het probleem ter plaatse eens te komen bekijken. Na een grondige analyse werd al snel duidelijk dat dit probleem 3 oorzaken kende! Enerzijds was er de afwezigheid van een doeltreffende waterkeringsfolie waardoor er sprake was van opstijgend grondvocht.

Anderzijds lag de oprit naast te woning hoger dan de vloer in de leefruimte.

Tot slot vormde ook doorslaand vocht een oorzaak doordat de buitengevel slechts uit één steen was opgebouwd en de buitengevel ook niet naar behoren was afgewerkt.

Na de analyse werden alle oorzaken succesvol aangepakt door ADG de vochtspecialist om zo het vochtprobleem op te lossen en de vochtige muren terug droog te maken.

Vocht in uw woning?

Contacteer de vochtspecialist

Website door: Buro 86

ADG de vochtspecialist

A: Kasteelstraat 49
9820 Merelbeke

BTW: BE 0846.513.654

Lees hier ons privacybeleid

30 jaar garantie

ADG de vochtspecialist geeft tot 30 jaar garantie op uitgevoerde projecten. Op deze manier zetten we niet alleen onze kwalitatieve aanpak kracht bij maar kunnen onze klanten ook op beide oren slapen.

Contacteer ons