Skip to main content

Kelderdichting te Aalst

Oplossing voor vochtprobleem op maat van de klant

Bij een natte kelder en alle andere vochtproblemen zoeken wij als vochtspecialist steeds een oplossing op maat van de gestelde problematiek en volgens de wensen van de klant. Dit alles telkens met kennis van zake en rekeninghoudende met de mogelijkheden. Het eindresultaat is voor ons het allerbelangrijkste.

Via een bevriende architect namen deze klanten contact met ons op ivm hun kelder die telkens nat werd.

 Deze kelderruimte bevindt zich in het midden van de woning, meerbepaald net onder de leefruimte. Een natte kelder niet behandelen kan niet alleen geurginder veroorzaken, maar kan ook de stevigheid van een gebouw aantasten.

De wens van de klant was vrij eenvoudig: ‘ik wil een droge kelder.’ De kelder kon niet gebruikt worden en leverde alleen maar nadelen op. Gaande van geurginder tot aangetaste gewelven over serieuze schimmelvorming. De keldermuren en keldervloer werd in het verleden al een aantal keer ‘opgelapt’ met het gekende en zichtbare resultaat.

Aangezien de grootste hoeveelheid water doorheen de vloerplaat en kimnaden kwam werd in samenspraak met de klanten beslist om te opteren voor een vloerdrainage-systeem. De eventuele, zeer geringe hoeveelheid water die doorheen de keldermuren komt wordt momenteel opgevangen via de randfolie om vervolgens via het drainagesysteem afgevoerd te worden. Indien er in een latere fase beslist zou worden om ook de keldermuren mee te behandelen is dit nog steeds mogelijk dmv een wanddrainage aan te sluiten op het bestaande vloerdrainage-systeem.

Nu nog even de nieuwe betonplaat laten uitdrogen en dan is een vochtige kelder voorgoed verleden tijd.

Project Kelderdichting: Centrum Aalst

Kelderdichting – VOOR aanvang van de vochtbestrijdingswerken

Kelderdichting – TIJDENS de werken aan de vochtige kelder

Kelderdichting – NA uitvoering van de vochtweringswerken

Vocht in uw woning?

Contacteer de vochtspecialist

Website door: Buro 86

ADG de vochtspecialist

A: Kasteelstraat 49
9820 Merelbeke

BTW: BE 0846.513.654

Lees hier ons privacybeleid

30 jaar garantie

ADG de vochtspecialist geeft tot 30 jaar garantie op uitgevoerde projecten. Op deze manier zetten we niet alleen onze kwalitatieve aanpak kracht bij maar kunnen onze klanten ook op beide oren slapen.

Contacteer ons