Skip to main content

KELDERDICHTING REGIO BRUGGE

Bel ons: 0492 204 204

KELDER WATERDICHT MAKEN - BRUGGE

Een vochtige of natte kelder? We maken uw kelder waterdicht. Dit kan op verschillende manieren afhankelijk van het vochtprobleem.. We kunnen een kelderbekuiping uitvoeren of werken met een kelderdrainage. Bepaalde vochtproblemen kunnen soms vrij eenvoudig opgelost worden door het plaatsen van een specifieke ventilatie.

Welke vorm van kelderdichting we toepassen is afhankelijk van tal van factoren zoals de toestand van de kelder, de ondergrond van de keldermuren en/of de keldervloer, de huidige vloerplaat, de locatie, de insijpeling of infiltratie, de hoeveelheid water, de vochtigheid in de kelder, …

ADG is in Brugge reeds jaren expert in de vochtbestrijding in kelders. Na de uitvoering van de kelderdichting is het resultaat een vochtvrije kelder die terug nuttig kan gebruikt worden.

kelderdichting in brugge

Oplossingen om een droge kelder te bekomen

1. Kelderbekuiping binnenmuren / keldervloer

2. Kelderbekuiping buitenmuren

3. Drainage (Vloer-, wand- en randdrainage)

4. Kelder ventilatie

Uw kelder waterdicht maken? Vraag onze beste prijs voor een kelderdichting.

Contacteer  ons voor een gratis diagnose en offerte
  Vocht in huis of kelder?

  ADG de vochtspecialist is een gevestigde waarde in het analyseren en oplossen van vocht-, condensatie- en schimmelproblemen. Als specialist in vochtproblemen kunnen wij u meerdere oplossingen aanbieden, telkens op maat van uw woning.

  Vocht in uw woning?

  Contacteer de vochtspecialist

  Website door: Buro 86

  ADG de vochtspecialist

  A: Kasteelstraat 49    A: Nieuwhuizenstraat 9
  9820 Merelbeke               8790 Waregem

  BTW: BE 0846.513.654

  Lees hier ons privacybeleid en cookiebeleid

  30 jaar garantie

  ADG de vochtspecialist geeft tot 30 jaar garantie op uitgevoerde projecten. Op deze manier zetten we niet alleen onze kwalitatieve aanpak kracht bij maar kunnen onze klanten ook op beide oren slapen.

  Contacteer ons